Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 100 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 600 g de ris d'agneau, coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de paprika
- 50 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 36.84 g
- Lif
- 0.93 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cotriade
1h
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Raifort au coing
Değerlendirme yok
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1h
Crabes farcis
1h 15min
Calamar à la piperade
35 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Ragoût de langouste
1h 35 min.
Bouillabaisse
1h 15min
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15min
Cabillaud façon aïoli
1h
Chantilly au clou de girofle
20 min