Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppioline, pulite
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di cetriolo, pelato e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di polpa di avocado maturo, a dadini (2 cm)
- 20 g di scalogno
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olive nere denocciolate q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 15.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1小时
Cous cous di verdure e gamberi
45 Min
Seppioline al vino bianco
25min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Insalata di calamari al limone
35min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1小时
Gamberi in insalata esotica
30min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 Min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Insalata di calamari
55min