Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppioline, pulite
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di cetriolo, pelato e a tocchetti (2 cm)
- 100 g di polpa di avocado maturo, a dadini (2 cm)
- 20 g di scalogno
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olive nere denocciolate q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 15.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di calamari
55min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 Std. 35 Min
Spiedini di polpo e patate
1h 30min
Insalata di calamari al limone
35 min
Calamari in umido
55min
Anelli di totano in umido
30 min
Insalata di calamari e pesche
40min
Calamari alla napoletana
40min