Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 150 g de lardons fumés
- 80 g d'oignons grelot
- 200 g de champignons frais (calibre bouton)
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g d'huile de colza
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de croûtons
- 5 brins de ciboulette, séchée et ciselée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2335 kJ / 562.2 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 33.5 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondue savoyarde
15 dk
Fondue savoyarde
25 dk
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3h 40min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Beurre d'escargot
10min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Sauce périgourdine
35min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 dk
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Pâté lorrain
15sa 30 dk
Œufs mollets à la dijonnaise
25 dk
Sauce gribiche
15 dk