Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g basmati rice
- 1050 g water
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g tomato paste
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 - 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 3 - 4 feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3291 kJ / 783.6 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 30.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 9960.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick chicken curry
35min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Curried sausages and lentils
1h
Chicken and cashews
55 Min
Coleslaw
10 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Sweet spiced nuts
1h
Chicken and almond stir-fry
30min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Thai red pork curry
35min