
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 anchovy fillets
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 3 garlic cloves
- 40 g pitted green olives
- 1 tbsp pickled capers rinsed
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- pine nuts for sprinkling (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder deboned (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season
- 100 g white wine
- 2 carrots cut into slices
- 2 brown onions cut into wedges
- salt to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1135 kcal / 4766.9 kJ
- Protein
- 78.3 g
- Yağ
- 84.6 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Lif
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 31.9 g
- Sodyum
- 854 mg