Cihazlar ve Aksesuarlar
Yasai Yaki
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
5 portions
Malzemeler
-
water240 g
-
brinjals cut in pieces (2 cm)100 g
-
mung bean sprouts120 g
-
English cabbage cut in strips70 g
-
siu bak choy trimmed, horizontally halved110 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)2 tbsp
-
mirin2 tbsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
toasted sesame seeds black and white, to garnish1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
2 g
Kalori
418 kJ /
100 kcal
Yağ
9 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Everyday Vegan
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Taiwanese three cup chicken
20 dk
Mapo tofu
15 dk
Chicken porridge with century egg
30 dk
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 dk
Homemade Soy Milk
35 dk
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 dk
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 dk
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1sa
Vietnamese Lemongrass Chicken
1sa 5 dk
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 dk
Teochew Seafood Porridge
45 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk