Cihazlar ve Aksesuarlar
Yasai Yaki
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
5 portions
Malzemeler
-
water240 g
-
brinjals cut in pieces (2 cm)100 g
-
mung bean sprouts120 g
-
English cabbage cut in strips70 g
-
siu bak choy trimmed, horizontally halved110 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)2 tbsp
-
mirin2 tbsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
toasted sesame seeds black and white, to garnish1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
2 g
Kalori
418 kJ /
100 kcal
Yağ
9 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Everyday Vegan
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Homemade Fish Ball Soup
2sa
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 dk
Buddha's Delight
55 dk
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1sa 10 dk
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1sa 15 dk
Mapo tofu
15 dk
Chicken porridge with century egg
30 dk
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 dk
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 dk
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1sa 5 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk
Teochew Seafood Porridge
45 dk