Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8 g)
- 500 g de farine
- 5 g de sel
- 3 c. à soupe de mélange d'épices à zaatar
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapati
1 Std. 10 Min
Falafels
24 Std.
Manaïches au zaatar
2 godz.
Houmous
10 Std. 40 Min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30 min
Fatayers aux épinards
2 Std. 5 Min
Houmous
3h 30 min
Pain libanais épicé
3h 30 min
Pain pita
1h 30 min
Pains au beurre d'herbes
1h
Tahiné maison
25 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min