Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 200 g d'eau
- 85 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 300 g de farine de blé
- 1 ¼ c. à café de sel
- 4 c. à café de zaatar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fatayers aux épinards
2h 5 min
Pain pita
1h 30min
Pain marocain
3h 40min
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30min
Falafels
24h
Houmous
3h 30min
Chapati
1h 10min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Pains au zaatar
1h 55min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pain indien (naan)
1ωρ. 50 λεπτ.