Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le zaatar
- 20 g de thym déshydraté
- 15 g d'origan déshydraté
- 15 g de sarriette
- 10 g de sumac
- 1 c. à café de sel
- 10 g de graines de sésame
Les manaïches
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 275 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2379 kJ / 565 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 92.8 g
- Yağ
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Falafels
24h
Fatayers aux épinards
2h 5 min
Pain pita
1h 30min
Falafels
24h
Houmous
3h 30min
Chapati
1h 10min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Fatayer au fromage et menthe
2 Std.
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Pains au zaatar
1h 55min
Pain libanais épicé
3h 30min
Pain indien (naan)
1ωρ. 50 λεπτ.