Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le zaatar
- 20 g de thym déshydraté
- 15 g d'origan déshydraté
- 15 g de sarriette
- 10 g de sumac
- 1 c. à café de sel
- 10 g de graines de sésame
Les manaïches
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 275 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2379 kJ / 565 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 92.8 g
- Yağ
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapati
1 Std. 10 Min
Falafels
24 Std.
Houmous
10 Std. 40 Min
Pains au zaatar
1h 55min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30 min
Fatayers aux épinards
2 Std. 5 Min
Houmous
3h 30 min
Pain libanais épicé
3h 30 min
Shish barak, ravioli libanais
1h 30 min
Fatayer au fromage et menthe
2 godz.
Tahiné maison
25 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min