Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 250 g cebola cortada às rodelas
- 400 g lulas limpas cortadas em pedaços
- 1 folha de louro
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 1 cubo de caldo de peixe - 150 g água
- 100 g vinho tinto
- 5 pés de manjericão, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g massa tipo penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1692.7 kJ / 404.6 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 641.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guisado de lulas e feijão com arroz
1u.
Arroz de tamboril e camarão
45 min
Caldeirada de Lulas
45 min
Arroz de peixe
55min
Lulas com molho mostarda e arroz
50min
Arroz de tamboril
35min
Lulas guisadas
50min
Arroz de lulas
1u.
Salada de fusilli com calamares
50min
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1u. 20min
Arroz de tamboril
40min
Arroz de polvo
1h 15min