Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 250 g cebola cortada às rodelas
- 400 g lulas limpas cortadas em pedaços
- 1 folha de louro
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 1 cubo de caldo de peixe - 150 g água
- 100 g vinho tinto
- 5 pés de manjericão, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g massa tipo penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1692.7 kJ / 404.6 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 641.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guisado de lulas e feijão com arroz
1h
Arroz de tamboril
40 min.
Feijoada de chocos
45min
Salada de fusilli com calamares
50min
Lulas guisadas com feijão-manteiga
1h 20 min.
Arroz de tamboril e camarão
45min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Caldeirada de Lulas
45min
Feijão branco com lulas e chouriço
45min
Arroz de lulas
1h
Feijoada de tamboril e camarão
30 min.
Lulas guisadas
50min