Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 950 g su
-
15
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 ½ tk kuru maya - sıvı yağ, yağlamak için
- 250 g un
- 1 tk tuz
-
3
tk susam
veya çörek otu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 495 kJ / 118 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Kakaolu Karabuğday Granola
2 Std. 35 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Pita Ekmeği
2 Std.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min