
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 950 g su
-
15
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 ½ tk kuru maya - sıvı yağ, yağlamak için
- 250 g un
- 1 tk tuz
-
3
tk susam
veya çörek otu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 495 kJ / 118 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köy Ekmeği
2 Std.
Ispanak Başı
40 min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20 min
Pita Ekmeği
2 Std.
Yoğurtlu Ekmek
3j
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Tam Buğdaylı Pide
1 godz. 35 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 Std.
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Pratik Buğday Ekmeği
40 min
Labne Peyniri
24 Std.