Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g su
- 1 tk şeker
-
15
g yaş maya, ufalanmış
veya 2 tk instant kuru hamur mayası (8 g) - 500 g un, tezgaha ve üzerine serpmek için ekstra un
- 60 g zeytinyağı, kaseyi ve hamuru yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 1 tk tuz
-
1 - 2
yk susam (isteğe bağlı)
veya 1 - 2 yk haşhaş tohumu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 30 adet
- Kalori
- 11818.7 kJ / 2824.7 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 440.8 g
- Yağ
- 85.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 18.9 g
- Sodyum
- 2364.3 mg
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Yer Fıstıklı Bar
1h 30min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Hurmalı Enerji Barları
1h 10min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Kakaolu ve Kahveli Pratik Puding
15 Min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50min
Bol Tahıllı Kraker
30min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min