Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
derili ya da derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (4 fileto, 1 cm kalınlığında) (örn. levrek, çipura, mezgit)400 g
-
2 adet ançüez, süzdürülmüşbalık sosu1 ½ yk
-
4 tk sızma zeytinyağısusam yağı2 tk
-
dereotu yaprağı7 - 8 dal
-
su500 g
-
portakalın kabuğu turuncu kısımları1
-
600 - 700 g konserve mısır, süzdürülmüştaze tane mısır (5-6 mısır koçanından)600 - 700 g
-
tuz2 tk
-
portakalın suyu1
-
karışık sebze dilimlenmiş (5 mm) veya tek lokmalık parçalar halinde (örn. havuç, brokoli, karnabahar)400 g
-
tereyağı40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
26 g
Kalori
1461 kJ /
350 kcal
Yağ
12 g
Karbonhidrat
29 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 dk
Biberli Elmalı Ezme
25 dk
Sebze Suyu
40 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 dk
Vanilya Şurubu
30 dk
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1sa 35 dk
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Değerlendirme yok
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Lokma
4sa 35 dk
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1sa 40 dk