Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g derili ya da derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (4 fileto, 1 cm kalınlığında) (örn. levrek, çipura, mezgit)
-
1 ½
yk balık sosu
veya 2 adet ançüez, süzdürülmüş -
2
tk susam yağı
veya 4 tk sızma zeytinyağı - 7 - 8 dal dereotu yaprağı
- 500 g su
- 1 portakalın kabuğu, turuncu kısımları
-
600 - 700
g taze tane mısır (5-6 mısır koçanından)
veya 600 - 700 g konserve mısır, süzdürülmüş - 2 tk tuz
- 1 portakalın suyu
- 400 g karışık sebze, dilimlenmiş (5 mm) veya tek lokmalık parçalar halinde (örn. havuç, brokoli, karnabahar)
- 40 g tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mercimek Çorbası
45 min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1h 35min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Kişnişli Karidesli Omlet
Değerlendirme yok
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1 Std. 5 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Çikolata tozu (çok ince rendelenmiş çikolata)
5 Min
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45 min