Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g derili ya da derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (4 fileto, 1 cm kalınlığında) (örn. levrek, çipura, mezgit)
-
1 ½
yk balık sosu
veya 2 adet ançüez, süzdürülmüş -
2
tk susam yağı
veya 4 tk sızma zeytinyağı - 7 - 8 dal dereotu yaprağı
- 500 g su
- 1 portakalın kabuğu, turuncu kısımları
-
600 - 700
g taze tane mısır (5-6 mısır koçanından)
veya 600 - 700 g konserve mısır, süzdürülmüş - 2 tk tuz
- 1 portakalın suyu
- 400 g karışık sebze, dilimlenmiş (5 mm) veya tek lokmalık parçalar halinde (örn. havuç, brokoli, karnabahar)
- 40 g tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Enerji Veren Smoothie
10 Min
Avokadolu Makarna Salatası
50min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1h 45 min.
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30min
Domates Soslu Spagetti
55 Min
Detoks İçeceği (şekersiz)
10 Min
Mercimek musakka
2h 20min
Asya Usulü Salata Sosu
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Değerlendirme yok
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1 Std. 10 Min
Yulaflı Muzlu Kek
2 Std.