Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g derili ya da derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (4 fileto, 1 cm kalınlığında) (örn. levrek, çipura, mezgit)
-
1 ½
yk balık sosu
veya 2 adet ançüez, süzdürülmüş -
2
tk susam yağı
veya 4 tk sızma zeytinyağı - 7 - 8 dal dereotu yaprağı
- 500 g su
- 1 portakalın kabuğu, turuncu kısımları
-
600 - 700
g taze tane mısır (5-6 mısır koçanından)
veya 600 - 700 g konserve mısır, süzdürülmüş - 2 tk tuz
- 1 portakalın suyu
- 400 g karışık sebze, dilimlenmiş (5 mm) veya tek lokmalık parçalar halinde (örn. havuç, brokoli, karnabahar)
- 40 g tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glazür
10 Min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 Min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Brak ocen
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40 min
Çilek, Portakal Suyu ve Yoğurtlu Smoothie
5 Min
Kavanozda Cheesecake
4h
Revani
12 Std. 40 Min