Cihazlar ve Aksesuarlar
Linzer Turta
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
12 porsiyon
Malzemeler
-
fındık veya ceviz, isteğe bağlı200 g
-
un tart kalıbını unlamak için ekstra un400 g
-
kabartma tozu1 paket
-
şeker250 g
-
vanilya şekeri1 paket
-
margarin parçalara bölünmüş ve soğuk, tart kalıbını yağlamak çin ekstra margarin200 g
-
tarçın damak tadına göre½ - 1 tk
-
limon sadece kabuğunun sarı kısmı, ince rendelenmiş1
-
yumurta1
-
yumurta sadece akı (sarısını sonra kullanmak için ayırın)1
-
rom60 g
-
erik marmeladı veya dilediğiniz başka marmelat150 - 250 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
7.2 g
Kalori
2019.8 kJ /
482.8 kcal
Yağ
24.9 g
Lif
2.7 g
Karbonhidrat
60.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hamur İşi ve Tatlılar
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Çilekli Crumble
40 dk
Bitter Çikolatalı ve Kırmızı Şarap Soslu Kek
1sa 40 dk
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 dk
Fıstık Ezmesi Kremalı Muzlu Cupcake
1sa
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1sa 15 dk
Fındık ve Havuçlu Kek
1sa 15 dk
Sarı Erik Reçeli
1sa 20 dk
Çikolata ve Kabaklı Kek
1sa 25 dk
Elmalı Crumble Kek
1sa 10 dk
Bolonez Soslu Lazanya
2sa 30 dk
Elmalı Tart
1sa
Karışık Meyveli Kek
1sa