Cihazlar ve Aksesuarlar
Linzer Turta
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
12 porsiyon
Malzemeler
-
fındık veya ceviz, isteğe bağlı200 g
-
un tart kalıbını unlamak için ekstra un400 g
-
kabartma tozu1 paket
-
şeker250 g
-
vanilya şekeri1 paket
-
margarin parçalara bölünmüş ve soğuk, tart kalıbını yağlamak çin ekstra margarin200 g
-
tarçın damak tadına göre½ - 1 tk
-
limon sadece kabuğunun sarı kısmı, ince rendelenmiş1
-
yumurta1
-
yumurta sadece akı (sarısını sonra kullanmak için ayırın)1
-
rom60 g
-
erik marmeladı veya dilediğiniz başka marmelat150 - 250 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
7.2 g
Kalori
2019.8 kJ /
482.8 kcal
Yağ
24.9 g
Lif
2.7 g
Karbonhidrat
60.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hamur İşi ve Tatlılar
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bol Çikolatalı ve Bademli Kek
3sa
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45 dk
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 dk
Fıstık Ezmesi Kremalı Muzlu Cupcake
1sa
Elmalı Kek
1sa 15 dk
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1sa 15 dk
Yulaflı Kurabiye
1sa 5 dk
Çikolata ve Kabaklı Kek
1sa 25 dk
Pikan Cevizi Kıtırlı Muzlu Kek
1sa 30 dk
Naneli Votkalı Limonata
10 dk
Elmalı Crumble Kek
1sa 10 dk
Karışık Meyveli Kek
1sa