Cihazlar ve Aksesuarlar
Linzer Turta
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
12 porsiyon
Malzemeler
-
fındık veya ceviz, isteğe bağlı200 g
-
un tart kalıbını unlamak için ekstra un400 g
-
kabartma tozu1 paket
-
şeker250 g
-
vanilya şekeri1 paket
-
margarin parçalara bölünmüş ve soğuk, tart kalıbını yağlamak çin ekstra margarin200 g
-
tarçın damak tadına göre½ - 1 tk
-
limon sadece kabuğunun sarı kısmı, ince rendelenmiş1
-
yumurta1
-
yumurta sadece akı (sarısını sonra kullanmak için ayırın)1
-
rom60 g
-
erik marmeladı veya dilediğiniz başka marmelat150 - 250 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
7.2 g
Kalori
2019.8 kJ /
482.8 kcal
Yağ
24.9 g
Lif
2.7 g
Karbonhidrat
60.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hamur İşi ve Tatlılar
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Patlıcanlı Börek
1sa 10 dk
Kakaolu, Vişneli Kek
2sa 15 dk
Pişmeyen Kahveli Pasta
7sa 30 dk
Musakka
1sa 10 dk
Limonlu Pişmeyen Cheesecake
8sa 15 dk
Kırmızı Pancarlı Rus Salatası
1sa 10 dk
Ballı Cheesecake
4sa 20 dk
Elmalı Tart
1sa
Karışık Meyveli Kek
1sa
Hardallı Patates Salatası
1sa
Çilekli Frambuazlı Cheesecake
5sa 20 dk
Çi Börek
1sa 10 dk