Cihazlar ve Aksesuarlar
Linzer Turta
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
12 porsiyon
Malzemeler
-
fındık veya ceviz, isteğe bağlı200 g
-
un tart kalıbını unlamak için ekstra un400 g
-
kabartma tozu1 paket
-
şeker250 g
-
vanilya şekeri1 paket
-
margarin parçalara bölünmüş ve soğuk, tart kalıbını yağlamak çin ekstra margarin200 g
-
tarçın damak tadına göre½ - 1 tk
-
limon sadece kabuğunun sarı kısmı, ince rendelenmiş1
-
yumurta1
-
yumurta sadece akı (sarısını sonra kullanmak için ayırın)1
-
rom60 g
-
erik marmeladı veya dilediğiniz başka marmelat150 - 250 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
7.2 g
Kalori
2019.8 kJ /
482.8 kcal
Yağ
24.9 g
Lif
2.7 g
Karbonhidrat
60.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hamur İşi ve Tatlılar
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1sa
Rendelenmiş elma
10 dk
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40 dk
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1sa 10 dk
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50 dk
Yaban Mersini Reçeli
45 dk
Şeftalili Kek
1sa
Çikolata ve Kabaklı Kek
1sa 25 dk
Taze İncir Reçeli
55 dk
Çikolatalı Devil's Kek
5sa
Elmalı Kurabiye
1sa 15 dk
Dereotlu Poğaça
45 dk