Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler la plaque
- 260 g d'eau, tiède
- 1 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- de la farine, pour le plan de travail
- de l'huile d'olive, pour badigeonner
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et essorées
- 1 pincée d'origan séché
- 10 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g d'anchois, entiers, frais
- 5 - 6 tomates cerises, coupées en deux
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêtes de coq
24h
Mousse au thon
10 min
Cake imbibé au citron
1 godz. 30 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Gâteau des rois
1h 55 min
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Pain paysan
3 Std.
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Focaccia aux tomates
40min