Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tarro
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leche de almendras
8h 15min
Tahini - Oriente Próximo
20 min
Chucrut
96 Std.
Jardinera de verduras en vinagre
1 Std. 15 Min
Conserva de calabacín picante con tomate
1 Std. 40 Min
Calabacín encurtido en aceite
3 godz. 20 min
Gomasio con alga nori
5 Min
Chutney de pera y jengibre
1 Std.
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 Std. 10 Min
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
3 godz. 50 min
Kimchi de verduras
48 Std.
Mermelada de limón, miel y jengibre
35 Min