Remolacha fermentada

Remolacha fermentada

3.5 11 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 72sa
4 tarros

Malzemeler

Salmuera
  • 1000 g de agua
  • 20 g de sal
Fermentación
  • 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
  • 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
  • 16 granos de pimienta negra

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 tarro

Protein 3.9 g
Kalori 481 kJ / 115 kcal
Yağ 0.2 g
Lif 6.4 g
Karbonhidrat 21 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...