Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Manzanas al vapor
- 4 manzanas (aprox. 150 g cada una) (por ej. golden, fuji, royal gala) con o sin piel
- 2 - 3 cucharadas de zumo de limón (25 g)
- 500 g de agua
Sabayón de sidra
- 50 g de azúcar
- 1 huevo
- 3 yemas de huevo
- 160 g de sidra seca
-
2
cucharaditas de azúcar con canela para espolvorear
veya 1 cucharadita de canela molida para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 969 kJ / 232 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Sabayón
15min
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12 Std. 40 Min
Helado de sabayón
8 Std. 15 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Crema de pera
30 min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min
Dulce de batata
45 min
Peras al vino tinto
3h 20min
Crema de limón (Lemon curd)
25 min