Polenta aux cèpes, œuf au plat

Polenta aux cèpes, œuf au plat

3.6 53 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • 1000 g d'eau
  • 200 g de polenta précuite
  • sel
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de cèpes frais surgelés
  • poivre moulu
  • 2 c. à soupe de persil plat frais ciselé
  • 4 œufs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 13 g
Kalori 1518 kJ / 361 kcal
Yağ 16 g
Karbonhidrat 40 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...