![Gnocchi aux épinards Gnocchi aux épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/38461.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les gnocchi
- 500 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchi
- 2 pincées de sel, et pour la cuisson des gnocchi
- 700 g de pousses d'épinard frais
- 280 g de chapelure
- 90 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de parmesan râpé
- 2 œufs
La finition
- 40 g de beurre doux
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 30 g de parmesan en copeaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2791 kJ / 667 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 88.2 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaufre de légumes
35 Min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Gnocchis de butternut
1h 35min
Gnocchi au potiron jaune
1u. 15min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1u. 15min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 Std. 5 Min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 Std. 5 Min
Gnocchis de patate douce
40min
Galettes de céleri et carotte
30min
Risotto au potiron
35 Min
Gnocchis
45 min