Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soutzoukakia
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla blanca, cortada en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 60 g de pan molido
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 100 g vino blanco seco
- 500 g carne molida de res
Salsa para las albóndigas y arroz rojo
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de jitomates en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de orégano seco
- 30 g de puré de jitomate
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 200 g de arroz blanco de grano largo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3045 kJ / 725 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Picadillo con rajas
25 min
Picadillo
25 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Pastel de carne
40 Min
Pierna de cerdo a las hierbas
40 Min
Adobo con carne
50min
Cerdo entomatado
50min
Albóndigas cremosas
40 Min
Pastel azteca
1h
Pozole Verde
1h 20 min