Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soutzoukakia
- 2 dientes de ajo
- 80 g de cebolla blanca, cortada en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 60 g de pan molido
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 100 g vino blanco seco
- 500 g carne molida de res
Salsa para las albóndigas y arroz rojo
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de jitomates en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de orégano seco
- 30 g de puré de jitomate
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 400 g de agua
- 200 g de arroz blanco de grano largo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3045 kJ / 725 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pozole Blanco
1h
Mole pobre
1h 40min
Res con chile estilo tailandés
30 Min
Pollo encacahuatado
45min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35 Min
Pilaf de cerdo
45min
Carnitas de cerdo borrachas
1h
Carne en su jugo
35 Min
Picadillo
25 Min
Arroz a la mexicana
50 Min
Picadillo con rajas
25 Min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min