Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil purée (Moujadarra)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
941.7 mg
Protein
13.7 g
Kalori
1417.1 kJ /
337.4 kcal
Yağ
14.4 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Karbonhidrat
33.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Travel the Middle East
12 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tarator (tahini dip)
5min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Lentil hotpot
12h 45min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Pittu
3h
Bulghur and lentil soup
1h