Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil purée (Moujadarra)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
941.7 mg
Protein
13.7 g
Kalori
1417.1 kJ /
337.4 kcal
Yağ
14.4 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Karbonhidrat
33.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Travel the Middle East
12 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 dk
Fatayer (spinach turnovers)
1sa 35 dk
Mouhallabieh (milk pudding)
4sa 30 dk
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Milk pudding (mouhallabieh)
15 dk
Spiced rice pudding (meghli)
50 dk
Za'atar flat bread (mankouche)
1sa 35 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1sa 25 dk
Lentil puree (moujadarra)
1sa 25 dk
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk
Chicken moghrabieh
1sa 25 dk
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1sa 30 dk