Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de lentejas pardinas
- 1 morcilla de Burgos cortada en rodajas
- 1 diente de ajo
- 1 rama de perejil fresco (solo las hojas)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 75 g de jamón serrano
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 800 - 850 g de agua
-
1
pastilla de caldo
veya 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2476 kJ / 592 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Karbonhidrat
- 47.1 g
- Yağ
- 30.3 g
- Lif
- 12.3 g
Alternatif tarifler
Macarrones con tomate y chorizo
25 min
Cocido madrileño
2 Std. 15 Min
Arroz con ternasco y borraja
1 Std.
Pote asturiano
26 godz. 30 min
Cordero guisado con uvas blancas
1 Std.
Rancho
1 Std.
Arroz a lo pobre
40 Min
Guiso de patatas con mejillones
30 min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30 min
Patatas revolconas
40 Min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min