Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kochstück
- 30 g Weizenkörner
- 30 g Roggenkörner
- 20 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 25 g Leinsamen
- 20 g Sesam
- 40 g Haferflocken
- 300 g Wasser
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 100 g Wasser, kalt und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreichen
- 10 g frische Hefe
- 340 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bemehlen
-
10
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 10 g Honig - 10 g Butter, kalt
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 4 EL Sesam zum Bestreuen
- 1 EL grobes Salz zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Mohnflesserl
14 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18 godz.
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Vinschgerl
14u.
Erdäpfelpolster
14h 40min
Dinkelweckerl
23 godz. 40 min
Kaisersemmeln
15 godz. 45 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Möhren-Körner-Brote
15u.
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14u.
Speck-Käse-Stangerl
14h 45 min