Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Möhren, in Stücken
- 40 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Chilischote, klein, entkernt
- 40 g Öl
- 600 g Kalbsfleischwürfel, sehnenfrei (3 cm)
- 2 EL Mehl
- 100 g Rotwein
- 240 g stückige Tomaten (Dose)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
-
300
g Erbsen, frisch
veya 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammragout
1 Std.
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 Std.
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Rinderschmortopf
1h 55min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min
Paprikagulasch
1h 25min