Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Möhren, in Stücken
- 40 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Chilischote, klein, entkernt
- 40 g Öl
- 600 g Kalbsfleischwürfel, sehnenfrei (3 cm)
- 2 EL Mehl
- 100 g Rotwein
- 240 g stückige Tomaten (Dose)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
-
300
g Erbsen, frisch
veya 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammragout
1h
Italienisches Gulasch
2 Std.
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1 godz. 20 min
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1h
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min