Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1452 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 min
Velouté de céleri au stilton
35 min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Velouté de fenouil
30 min
Champignons à la grecque à la harissa
4 godz. 40 min
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Pommes farcies aux fruits secs
1 Std.
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 min
Confiture fruits secs et agrumes
30 min
Marmelade aux 3 agrumes
6u.