Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1452 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chutney aux raisins
25min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Petits gâteaux au gingembre
35min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Stollen
3h 45 min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1h 30min
Tarte à la fleur d'oranger
2 godz.
Confiture mirabelle-gingembre
1 godz.
Amandine à la cerise
2 godz.
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2hod. 50min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Amaretti aux abricots
30 min