Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de fanes de navet
- ½ gousse d'ail (isteğe bağlı)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 12 filets d'anchois à l'huile
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 107.2 g
- Yağ
- 27.9 g
- Lif
- 10.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tatin aux navets
1 godz. 10 min
Galettes de pois chiche à la tomate
30 min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de blettes
1h
Garbure au tofu
1 godz. 45 min
Tourte aux blettes
13 Std.
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 godz. 30 min
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Farci charentais
2h
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2h