Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de fanes de navet
- ½ gousse d'ail (isteğe bağlı)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 12 filets d'anchois à l'huile
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 107.2 g
- Yağ
- 27.9 g
- Lif
- 10.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1sa 30 dk
Gratin de blette au tofu soyeux
1sa
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1sa 15 dk
Tourte aux blettes
13h
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1sa
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1sa 10 dk
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1sa 30 dk
Tatin aux navets
1sa 10 dk
Gratin de blettes
1sa
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min