![Ravioles de homard, sauce à la truffe Ravioles de homard, sauce à la truffe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67CA1937-AEEA-48DA-9425-18C31012B85F/Derivates/8e892788-f312-4a1b-934c-d9fbad9c4303.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 homards bretons de 800 g
- eau salée
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- 2 échalotes ciselées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- l'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 1 truffe noire fraîche de petite taille
- 20 feuilles de pâte à wonton (carrés de pâte pour raviolis chinois en vente dans les épiceries asiatiques)
- 1 œuf battu
- 20 feuilles de pâte à wonton
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2849 kJ / 676 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 58 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioles sauce au foie gras
40min
Vittello tonnato
4h 20 min
Glace pilée
5min
Raviolis de crevettes
40min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1h 15min
Ravioles de homard sauce Newburg
1h 40min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1 Std.
Ravioles au poulet et au basilic
1 Std.
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
Ragoût de langouste
1j 35 menit
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 Min