Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 homards bretons de 800 g
- eau salée
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- 2 échalotes ciselées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- l'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 1 truffe noire fraîche de petite taille
- 20 feuilles de pâte à wonton (carrés de pâte pour raviolis chinois en vente dans les épiceries asiatiques)
- 1 œuf battu
- 20 feuilles de pâte à wonton
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2849 kJ / 676 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 58 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1h
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Acras de morue
24hod.
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1 Std. 15 Min
Raviolis de crevettes
40min
Raviolis frits au crabe
40min
Sabayon au vouvray
15min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 Std. 40 Min
Tartare de thon rouge
1 Std. 15 Min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1 godz. 10 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min