Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le beurre de base
- 300 g de beurre, en morceaux et à température ambiante
- 2 c. à café de sel
Le beurre badiane, fenouil et algues
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de graines de fenouil
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café d'algues wakamé en flocons
Le beurre à l'estragon
- 4 c. à café de feuilles d'estragon frais
- 20 g de pignons de pin
- 1 trait de jus de citron vert
Le beurre aux crevettes
- 15 g d'échalote
- 40 g de beurre
- 1 c. à café de cognac
-
250
g de crevettes crues, décortiquées, les têtes seulement
veya 250 g de crevettes cuites, décortiquées, les têtes seulement
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 3184 kJ / 775 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 84 g
- Doymuş Yağ
- 53 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 407 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras sous-vide
72h
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Nougatine
1h 30min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 godz. 45 min
Poudre de caramel
1h
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Liqueur fraise-hugo
40min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Confit d'oignons rouges
4h
Chutney d'oignon rouge
24h
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min