Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ frango partido aos pedaços
- 100 cebola cortada em quartos
-
2
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 2 cubos de caldo de galinha - 2 cravinhos da Índia
- Água q.b. até perfazer a marca dos 2 litros
- 100 g cenoura cortada em tiras finas
- 100 g ervilhas
- ½ chouriço de carne s/ pele cortado às rodelas
- 50 g arroz p/ risoto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4812.4 kJ / 1150.2 kcal
- Protein
- 46.8 g
- Karbonhidrat
- 204.5 g
- Yağ
- 21.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 36.8 g
- Sodyum
- 245.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cozido à portuguesa
1h 35min
Sopa da pedra
1h 30min
Canja com limão
1h
Feijoada
1h 10min
Feijoca com entrecosto
1h
Feijoada de porco com feijão-preto
12 Std. 50 Min
Canja madeirense
1h
Tripas à moda da Régua
2h 30min
Ensopado de cabrito
40 min
Arroz de cabidela
1h 10min
Caldo de frango e legumes
45min
Pernas de frango guisadas com feijão
4 godz. 35 min