Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 950 g água
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha tipo 65
- Azeite q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 0 kJ / 963 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 186 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papa de arroz com pera e abóbora
20min
Papa de arroz com banana e maçã
15min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 Min
Puré de pera
15min
A 1ª bolacha
20min
Puré de maçã, pera e banana
15min
O 1º puré de carne
30 Min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 Min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45min
Papa de aveia com manga
15min
Puré de maçã
15min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min