Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 dentes de alho
- 50 g coentros
- 50 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 6 ovos
- 1500 g água
- 500 g bacalhau demolhado cortado em pedaços
- 100 g pimento verde cortado em tiras finas
- 300 g pão alentejano cortado em fatias finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2314.1 kJ / 553.1 kcal
- Protein
- 65.2 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 6192.4 mg
Alternatif tarifler
Açorda de marisco
30 min
Queijadas de requeijão
30 min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50min
Ensopado de borrego
1 godz.
Tomatada
25min
Tomatada de bacalhau bragançana
35min
Sopa de cação
40min
Sopa de peixe alentejana
40min
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min
Filhoses de Cabrela
1 godz. 20 min
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2hod. 50min
Ensopado de cabrito
40min