Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de chorizo semicurado (en rodajas)
- 1 trozo de unto (20-30 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)
- 300 g de grelos (en conserva) (1 tarro)
- 500 g de patatas en trozos (3 cm)
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de lacón cocido (en trozos)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1160 kJ / 278 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min
Filloas
1 Std.
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Caldo gallego de grelos
4h 10min
Pote asturiano
26 godz. 30 min
Pote gallego de repollo
2h 40 min
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Potaje de repollo con restos del cocido
40 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Porrusalda con bacalao
40 Min
Sopa juliana con verduras frescas
40 Min