Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de chorizo semicurado (en rodajas)
- 1 trozo de unto (20-30 g)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 tarro)
- 300 g de grelos (en conserva) (1 tarro)
- 500 g de patatas en trozos (3 cm)
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de lacón cocido (en trozos)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1160 kJ / 278 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 Std. 20 Min
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Caldo gallego de grelos
4 Std. 10 Min
Caldo escocés (Scotch broth)
1 Std.
Caldeirada de peixe
40 Min
Cocido montañés
14sa 20 dk
Fabes con almejas
30 Min
Filloas
1 Std.
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min