Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 lubinas (750 g c/u entera) en filetes
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 2 ñoras (sin tallo y sin pepitas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 50 g de tomate frito
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 150 g de agua
- 1 cucharada de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1361 kJ / 325 kcal
- Protein
- 41.13 g
- Karbonhidrat
- 1.31 g
- Yağ
- 17.34 g
- Lif
- 0.27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluza a la gallega
40 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Dorada a la catalana
30 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Corvina con ratatouille
45 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1j
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Dorada a la veneciana
55 Min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao Club Ranero
1j
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min