Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di rafano fresco, pelato, a pezzi
- 200 g di cipolle rosse, a metà
- 500 g di funghi champignon, piccoli, a metà
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 3 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1200 g di acqua
- 300 g di polenta, macinata fine, (cottura 4 min.)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, naturale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2345 kJ / 560 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hummus
5 min
Quiche di asparagi
1h
Lasagne verdi
1h 15 min
Pisco Sour
10 min
Hummus
10 min
Parmigiana di melanzane
2h
Bucatini all'amatriciana
45min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Torta speziata al cioccolato
Değerlendirme yok
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3 Std. 10 Min
Quiche di porro
1h 45min
Muffin di mela e limone al vapore
1 godz. 5 min