![Cannelloni spinaci e ricotta Cannelloni spinaci e ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6AD9B48-4A30-41C0-9955-6C1EBEECDD79/Derivates/5966AC8A-0252-46CE-AF8A-8EF0E79AB458.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta per cannelloni
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova (da 60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno ricotta e spinaci
- 700 g di acqua
- 600 g di foglie di spinaci, surgelate
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Per terminare
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano, grattugiato
- 20 g di burro a fiocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3753 kJ / 897 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Karbonhidrat
- 84.3 g
- Yağ
- 45.9 g
- Lif
- 302.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Condimento con senape e aceto balsamico
10min
Crema Thermomix®
45 Min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Pizza Margherita
2 Std.
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 Std.
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min
Pizza capricciosa
1h 35 phút
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10min
Rösti alla bernese
40 Min
Pesto alla genovese
20 Min