Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpo fresco a pezzi
- 20 g di vino rosso
- 150 g di pomodori datterino in scatola, scolati
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1114 kJ / 266 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Anelli di totano in umido
30min
Calamari alla napoletana
40min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Polpetti affogati
45min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Polpo in rosso
35min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Moscardini al limone
30min