Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolle bianche a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, intero e lavato
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- 4 carciofi, puliti e in ottavi
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fave in umido
1 Std.
Fave al guanciale
35 Min
Zuppa di carciofi
35 Min
Zuppa di bietole
35 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di fave
50min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min