Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 50 g di mandorle pelate
- 250 g di pomodori ramati, spellati e privati dei semi
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima (isteğe bağlı)
- 150 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1025 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 23.4 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto di pistacchi e speck
20 Min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Pesto rosso
15min
Pesto alla trapanese
20 Min
Pesto di nocciole
10 λεπτ.
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 λεπτ.
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2h
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4 Std. 10 Min
Pesto di mandorle
10 λεπτ.
Pesto di pistacchi
10 λεπτ.
Pesto di pomodori secchi
10 λεπτ.