Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1000 g di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10 min
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa in umido
1h 10 min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Peposo toscano
1h 30 min.
Lampredotto
1h 20 min.
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30 min.
Trippa alla parmigiana
1h 20 min.
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Trippa alla romana
2h
Paté di fegatini
30 min