Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1000 g di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa alla romana
2h
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Lampredotto
1h 20min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Paté di fegatini
30min