Cihazlar ve Aksesuarlar
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
700 g
Malzemeler
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 g
Protein
9.6 g
Kalori
1183 kJ /
283 kcal
Yağ
23.4 g
Karbonhidrat
8.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dip soslar ve ezmeler
11 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1sa 10 dk
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1sa 5 dk
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 dk
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2sa 30 dk
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 dk
Mercimek musakka
2sa 20 dk
Pirinç Salatası
1sa
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1sa 15 dk
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 dk
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3sa 40 dk
Zeytinyağlı Fava
35 dk