
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kaju panna cotta
- 100 g şeker
- 1 vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)
- 200 g kaju fıstığı, çiğ
- 2 ½ tk toz agar agar
- 1 yk ayçiçek yağı
- 500 g su
Frambuaz sosu
- 30 g şeker
- 200 g dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte
- 20 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 333 kcal / 1399 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Yağ
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Lif
- 3.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Sodyum
- 11.3 mg