Cihazlar ve Aksesuarlar
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 20 dk
6 porsiyon
Malzemeler
Kaju panna cotta
-
şeker100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)1
-
kaju fıstığı, çiğ200 g
-
toz agar agar2 ½ tk
-
ayçiçek yağı1 yk
-
su500 g
Frambuaz sosu
-
şeker30 g
-
dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte200 g
-
limon suyu20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
11.3 mg
Protein
7.2 g
Kalori
1399 kJ /
333 kcal
Yağ
19.6 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Karbonhidrat
31.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegan Tarifler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 dk
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 dk
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 dk
Sebzeli Galette
1sa 30 dk
Patates Graten
1sa 10 dk
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9sa 25 dk
Tart Hamuru
10 dk
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 dk
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 dk
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6sa 30 dk
Frambuazlı Cheesecake
1sa 35 dk