Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kaju panna cotta
- 100 g şeker
- 1 vanilya çubuğu, sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)
- 200 g kaju fıstığı, çiğ
- 2 ½ tk toz agar agar
- 1 yk ayçiçek yağı
- 500 g su
Frambuaz sosu
- 30 g şeker
- 200 g dondurulmuş frambuaz, çözülmüş, suyuyla birlikte
- 20 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1399 kJ / 333 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 11.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Bircher Müsli
12 godz. 10 min
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1 godz. 5 min
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Değerlendirme yok
Espressolu Karamel Sos
45min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20 min
Somon Tartar
10 min
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25 min
Taze Pembe Makarna
1h
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45min