Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g vegetable oil
- 2 star anise
- 1 tsp ground Sichuan pepper (see tip) (isteğe bağlı)
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (5 cm)
- 300 g cooked chestnuts, peeled
- 10 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g granulated sugar
- 200 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, cut in pieces (4 cm), for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 625 kJ / 149 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 39.2 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Taiwanese three cup chicken
20min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Braised pork belly
55 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Mapo tofu
15 Min
Rice Wine Chicken
30 min