Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di polenta fredda, a pezzi
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Strangolapreti alla trentina
4j
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min