Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 5 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca, lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 20.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Buchteln
4h
Spatzle agli spinaci
1h
Kaiserschmarren
50 min
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Canederli allo speck
2h 40min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Gnocchetti de gris
30 min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min