Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca, lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 5 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 20.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Teroldego
40 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 Min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 min
Canederli allo speck
2hod. 40min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Crema di pomodoro
30 min
Canederli alle albicocche
1h 50 min