Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 44.5 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 391.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Canederli al formaggio
1h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Salsa bolzanina
15min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di spinaci
55min