Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di pane raffermo a tocchetti
- 150 g di latte
- 500 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi in foglia
- 80 g di formaggio Trentingrana a pezzi
- 60 g di cipolla
- 30 g di burro + q.b.
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1756 kJ / 419.8 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 44.5 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 391.1 mg
Alternatif tarifler
Canederli al formaggio
1 Std.
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle alla barbabietola
30min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1 Std.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Salsa bolzanina
15min
Gnocchi di polenta
25min