Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porciones
- Kalori
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 105 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa Bernesa TM6
20 min
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 Min
Salsa holandesa
15 min
Filete a la pimienta
20 min
Ensalada César
15 min
Bisque de camarón
25 min
Ensalada César
10min
Filete Wellington
2h 10 min
Pappardelle al limón
45 Min
Pollo entero a la cerveza
2 Std.
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min