Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa bernesa
- 50 g de echalots, partidos por la mitad
- 1 ramita de estragón fresco
- 50 g de vino blanco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Filete de res
- 800 g de carne de res, sin hueso, tipo New York (4 piezas)
- 2 - 3 cdas de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, fileteada
- 2 cditas de sal fina
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porciones
- Kalori
- 4681 kJ / 1115 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 105 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa Bernesa TM6
20 min
Camarones al ajillo
25 min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1 godz.
Filete a la pimienta
20 min
Pulpo en chile morita TM6
1 godz. 30 min
Filete Wellington
2 godz. 10 min
Filete a la pimienta
1 godz. 40 min
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1 godz. 10 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Camarones al mojo de ajo
20 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min