Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan multigrano
- 260 g de agua
-
20
g de levadura fresca, en cubos
veya 2 cditas de levadura seca instantánea -
10
g de miel
veya 10 g de azúcar morena - 350 g de harina de trigo, multigrano
- 150 g de harina de trigo, con alto contenido en gluten
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina
Salsa cruda de tomate
- 200 g de jitomate, en cubos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal fina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 498 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 80 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cocción de arroz japonés (500 g)
35 min
Pad thai
40 min
Tacos de lechuga
1 Std.
Ravioles de salmón y queso
50 min
Guacamole de chipotle
5 Min
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min
Cocción de arroz japonés (250 g)
35 min
Hamburguesa trufada
40 min
Gohan
45 min
Tabule de quinoa
10 Min
Yakimeshi vegetariano
35 min