Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de cebolla de cambray, sólo los bulbos
- 15 g de mantequilla con sal
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 750 g de granos de elote amarillo, congelados
- ¾ cdita de sal fina, al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra recién molida, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 772.2 kJ / 183.8 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas rostizadas TM6
1h 15 min
Arroz al cilantro
35 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Puré de papa y poro
40 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 min
Papas Anna
1h
Papa rellena de chorizo vegetariano
1h 15 min
Fettuccini Alfredo
30 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Fetuccine Alfredo
35 min