Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de filete de res, entero
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de mostaza Dijon
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de echalot
- 400 g de hongos cremini
- 200 g de champiñones
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 8 rebanadas de prosciutto (aprox. 100 g)
- 80 g de foie gras (isteğe bağlı)
- 600 - 700 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
Salsa
- 200 g de filete de res, en trozos (4 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla sin sal
- 12 pimientas negras enteras
- 1 hoja de laurel seca
- 3 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 750 g de vino tinto, tipo Merlot
-
500
g de caldo de res
veya 500 g de agua más 1 cdita de concentrado de caldo de res - 25 g de fécula de maíz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2063 kJ / 491 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 804 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Crepas florentinas de pollo
1h 10min
Risotto de alcachofa
25min
Salsa holandesa
15min
Mongolian beef
1 godz. 20 min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Filete a la pimienta
20min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.
Ostiones Rockefeller
20min
Bisque de camarón
25min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Pay de manzana casero
2h 20min