Cihazlar ve Aksesuarlar
Colcannon
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
leeks cut in pieces (3 cm)250 g
-
savoy cabbage cut in pieces (3 cm)250 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
floury potatoes (e.g Maris Piper, Desiree and King Edward), peeled, diced (1 cm)500 g
-
milk150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
ground nutmeg (isteğe bağlı)¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1008.6 mg
Protein
6.1 g
Kalori
1109.2 kJ /
265.1 kcal
Yağ
11.8 g
Lif
5.9 g
Doymuş Yağ
7.2 g
Karbonhidrat
36.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1sa 15 dk
Vegetable Stock Paste
50 dk
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 dk
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 dk
Mushroom Wellingtons
2sa 30 dk
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 dk
Curried Parsnip and Apple Soup
30 dk
Tuscan Bean Soup
50 dk
Mulligatawny Soup
35 dk
Cauliflower Cheese Soup
30 dk
Leek and Potato Soup (TM5)
40 dk
Carrot and Swede Mash
20 dk